Vragen.
 
Hieronder vindt je de meest gestelde vragen, mocht je na het lezen van onze website nog andere vragen hebben dan kun je altijd het contact formulier invullen op de contact pagina, of een email naar ons sturen met je vraag.
Vragen over het stierenvechten:
Over onze organisatie: 
Hoe kan ik jullie helpen?
De makkelijkste manier is door een donatie (geld bedrag) over te maken op onze rekening, zodat wij meer acties kunnen ondernemen dankzij jouw steun.
 
Kan iedereen actie voeren onder de naam van de Vegan Streaker?
In principe wel, als jij op wil komen voor de rechten en vrijheden van dieren, neem dan contact met ons op zodat we je tips kunnen geven bij jou streak actie.
We stellen wel een paar voorwaarden waar jij je als nieuwe Vegan Streaker aan moet houden.
Zoals geen geweld gebruiken tijdens je actie ook niet als je wordt gearresteerd na je actie!
 
Waarom niet naakt actievoeren?
Wij willen dat onze boodschap over dierenleed zo goed mogelijk overkomt tijdens onze actie, en op TV en in de krant.
Voor ons is het geen issue om wel of niet naakt actie te voeren, het gaat erom dat de tekst op het lichaam of vlag goed zichtbaar is, het zien van een geslachtsdeel zou alleen maar afleiden.
Ook vinden wij dat we vrouwen en kinderen die onverwachts met onze actie geconfronteerd worden niet willen laten schrikken door naakt te verschijnen.
 
Vegan Streakers politieke voorkeur?
De dieren die vandaag lijden in de mega-stallen of in de nertsen fokkerijen, hebben er niks aan als wij aangeven dat we op de SP, GroenLinks of de Partij voor de Dieren stemmen. Onze activisten zijn zeer verschillend in hun politieke keuze, dat is een persoonlijke keuze.
 
Gebruiken jullie ook geweld?
Door het CDA in Nederland zijn veel dierenactivisten zwart gemaakt,
Wij als actievoerders zijn vaak het slachtoffer van het geweld dat we te verduren krijgen bij onze protesten.
Bij verschillende protesten van activisten tegen circussen met dieren werden activisten bedreigt en mishandeld, ook de Vegen Streakers hebben te maken gehad in het verleden met geweld tegen hun, omdat ze foto's maakte tijdens een stierengevecht,
 
Pedir
 
 
 
 
 
 
 
 
Quistions