Weet wie je eet, eet geen dierenleed
                                        Comedor & Sala amistosa
                                        Eat & life animal friendly

Een betere wereld begint bij je zelf, die slogan hebben we ondertussen vaak genoeg gehoord.
Toch zit er een kern van waarheid in. De revolutie die je wilt laten ontstaan als het om dierenleed gaat, kun je beginnen in je eigen keuken of tijdens het boodschappen doen.

Enkele voorbeelden om het dierenleed in je eigen leven tot een minimum te beperken.
  • Koop of draag geen bont, ook geen imitatie bont, want vaak komt dit uit China waar honden en katten haren in verwerkt zitten.
  • Bezoek geen circussen met dieren, want een leeuw lijd net zo erg als andere dieren. Alle dieren de tent uit, niet alleen de wilde dieren!
  • Ga je op vakantie naar: Zuid Frankrijk, Portugal, Spanje, Mexico, Columbia, Peru, Venezuela, Ecuador? Bezoek dan geen stierengevecht in of buiten de arena's. maar sluit je aan bij een vreedzame demonstratie tegen dit dierenleed.
  • Diervriendelijk of eerlijk vlees bestaat niet, dat wilt je slager je wel aanpraten maar geen dier gaat vrijwillig een vrachtwagen in om een lang transport naar een binnen of buitenlands slachthuis te ondergaan.
  • Probeer zo veel mogelijk kleding te kopen bij de kringloop winkel, of nog beter bij een weggeef winkel                          (dit is een initiatief vanuit de kraakbeweging tegen het over consumeren)
  • Als je er dan toch voor kiest om leren laarzen te kopen, koop ze dan tweedehands. Je loopt toch reclame voor het dierenleed maar er de leer industrie verdient geen geld aan je.