Vegan Streaker groep, Grupo Vegano Streakers
The Vegan Streaker group
 
De Vegan Streaker groep bestaat uit zo'n 20 mensen die zowel ondersteunende diensten verlenen als acties voorbereiden.
Daarnaast hebben we vele honderden sympathisanten die onze acties steunen, dat bleek wel uit de reacties die we kregen tijdens de grote manifestatie in Madrid van 14 September 2013 j.l. tegen het evenement Toro de la vega in Tordesillas.
 
De voorbereidingen van acties kosten veel tijd en geld, we willen op een professionele wijze opkomen voor de dieren die wereldwijd lijden.
 
Na het zien van zoveel dierenleed, zijn wij strijdbaar en zullen we onze woede omzetten in vreedzame maar gedreven acties voor de vrijheid van alle dieren.
 
Español leer más: Grupo Vegano Streakers
English read more: The Vegan Streaker group
  
Doel van onze acties:
  • Met onze acties vragen we aandacht voor een maatschappelijk onderwerpt dat nog te veel onderbelicht is, namelijk het dierenleed in o.a. de vlees industrie, bont industrie, stierengevechten, circussen en de dieren die lijden voor/tijdens en na de dierproeven.
  • Plaza de toros actie: Het primaire doel van een actie in de stierenvecht arena is om op dat moment het evenement stil te leggen, zodat de stierenvechter niet de eer en het applaus krijgt van het publiek.
  • Het volgende doel is om zonder al te veel verwondingen die we oplopen door toedoen van het publiek, politie en stierenvechters de arena te verlaten, Maar het belangrijkste doel is wel, om onze boodschap tegen dit dierenleed duidelijk in de media te krijgen. Zodat het grote publiek weet van ons protest! 
We stellen ons even voor.
Ik ben Peter, een Nederlandse activist van 28 jaar.          Mijn naam is Antonio, ik ben een Spaanse activist van 40 jaar.
Mijn motto is: Niets doen, is geen optie!                          Mijn motto is: ...................................
                        We have to fight for the animals!                                       .................................